Ránctalanító

Az Anyukák Szépségtanácsadója

Elég bátor cím, ugye? 🙂

Emlékszem, gyermekként nagyon sokat ültem a fodrásznál és a kozmetikusnál, amíg anyu szépült. Bevallom, nem örültem neki. Az egészet időpocsékolásnak tartottam. Ott ültem, ahelyett hogy otthon játszhattam volna… 🙂

Aztán amikor megtudtam, hogy végképp eldől a családomban a nemek aránya (3 fiú és egyszem lányka), arra gondoltam, hogy ha ennyi pasival élek együtt, IGENIS JÓL KELL KINÉZNI! És ha olyan jól akarok kinézni 20 év múlva, mint most az anyu, akkor itt az ideje tenni is valamit érte :).

Elkezdtem ismerkedni a bőrápolással, tesztelni  a termékeket, begyűjteni a tapasztalatokat. És hát ezeket kivel tudnám megosztani, ha nem az anyukákkal? Akikkel együtt éljük meg a nemalvást. A gyesből próbálunk kijönni (na jó nem próbálunk, hanem vagy kijövünk belőle vagy kipótoljuk valami otthonról végezhető munkával, illetve apa keresetével 🙂 ). Akikkel a bölcsi/ovi/iskola- játszótér-kisközért utakat rójuk.  És akik úgy gondolják, hogy attól hogy otthon vannak a gyerekkel/gyerekekkel, még nem kell lemondania arról, hogy kihangsúlyozzák a szépségüket.

Azt (is) szeretem az Oriflame-ben, hogy MINDENKINEK tud szépségápolási terméket ajánlani. Bőrtípustól, pénztárcától függően mindenkinek tud megoldást nyújtani. Az egyénre szabott bőrápolási programtól kezdve a sminkelési tanácsokon át a körömápolásig.  Nagyon jó minőségű termékek, az igazán pénztárcabarát megoldásoktól a luxustermékekig. A gyors, hatékony bőrápolást kedvelőktől kezdve a speciális bőrápolást kedvelőkig.

 

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!